Make your own free website on Tripod.com

 

03-07-21
Läs om vår trevliga spelning på Surfklubbens årsfest här.

03-07-01
Vi har lagt upp lite fler livebilder som man kan kolla in om man vill.

03-06-10
Läs allt om vår 200 meter långa turné mellan Rolfs konsert och Kulturnatten här.

Annars så håller vi på med vår nya demo (har skrotat 20 kassa låtar denna veckan) och det går väl sådär. Förhoppningsvis färdig i september.

Jag (Glenn) har förövrigt varit i Västervik och lirat bas med d-takters. Vi ska snart spela i Kalmar så håll ögonen öppna. Inte riktigt surf men klart sevärt.

03-05-22
Strax efter Rolfs spelning så ska vi förflytta oss till Stagneliusskolan och spela ytterligare några melodier på Kulturnatten. Tidpunkten lär nog bli runt 22:00 (annars kör det ihop sig)

03-05-05
Vi ska spela några låtar på musikläraren Rolfs elevuppspelning den 28:e Maj
Platsen är IOGT-NTO lokalen inne i stan (där skivmässan var) runt sjutiden.
Alla Rolfs elever ska spela plus något annat band så det blir en trevlig musikafton.

03-04-16
Vi har lagt upp lite livebilder från förra spelningen. Fler bilder kommer snart.

03-04-15
Passa på att ladda ner samtliga May I... låtar och några Live at Ugglan låtar medan det funkar. Låtarna finns här och där.

Håll också utkik efter The Bustin Burritos i Barometerns åxå-bilaga nu i dagarna.

03-04-14
Det blev Jakob Feltsen - Kungsängen, Emil Nyholm - Hägersten och Jesper Nilsson - Borgholm som kammade hem May I borrow... med deluxe omslag i sneluggs tävling, grattis.

Bongos i kras, trasig sträng på bas. Läs om vår förra spelning här.

03-04-10
Tredje gången gillt
Vi ska spela på monokrom igen, nu på söndagen den 13 april närmare bestämt.
Kalaset börjar vid 19:00

03-04-08
Denna vecka lottar snelugg.nu ut tre ex av May I... i sin tävling. Jens har gjort exklusiva handmålade skivomslag för ändamålet så anmäl er snarast.

03-03-10
Laddade med kristna visitkort och indisk (?) soppa stod vi åter på Monokroms scen i fredags. Läs gärna mer om spelningen.

03-03-03!
Ytterligare en spelning i Kalmar folkets park (eller Monokrom som stället heter igentligen).
Fredagen den 7 mars klockan 19:00 med The Radio Dept.

03-02-24
Vår spelning förra helgen gick bra. Läs mer om den på spelningssidan.

03-02-17
Spelning den 21:e februari i kalmar fokets park (i källaren). Tid och sånt är lite diffust än men vi spelar nog rätt tidigt på kvällen.

03-01-27
God fortsättning osv...
Vi har grävt fram två gamla låtar som nästan är för bra för att glömmas bort helt. Dom heter Eat that kid samt Smells like a model och finns att ladda ner gratis här.

02-11-18
I väntan på nytt material så har vi gjort det lite lättare att hitta i staden. Hela flanken ska snart byggas om språkmässigt (engelska) och utseendemässigt men det var faktiskt rätt knepigt och tidskrävande så det dröjer lite till. I januari så ska vi börja spela in en hög nya låtar. Monsterhiten The ghost of fireball Roberts kommer också att spelas in igen i en lite hårdare version.

Vi har även lagd upp lite fler bilder som man kan kolla in om man vill.

02-09-13
Slut på det roliga.
The Bustin' Burritos tar paus för resten av året. När vi kommer tillbaka (för det gör vi) ska vi spela våldsam psychosurf.
Huka er!

02-08-23
Läs vad Oneday Demos tycker om May I... bland våra recensioner eller på Oneday Demos hemsida. Där kan man även lyssna på Trembling Tortillas om man vill.

02-08-22
Och så var de bara två...(igen)
Låtrevolutionen har gått åt helvete. Jonas ska flytta till Frankrike och Jens har lagt synten på hyllan. Johan och jag (Glenn) kommer nog ändå att hålla bandet vid liv och till jul kommer vår EP med svenska låtnamn. En låt är i princip färdig, den heter Klangs ljugadag. En skränig demoversion av låten finns på mp3.com snart.

02-08-10
Snällare än Påskharen!
Nu när alla våra demoskivor börjar tryta (endast 3ex av May I...kvar) så har vi lagt upp samtliga låtar från May I... och fyra av låtarna från Live at Ugglan på mp3.com. Vi försökte länka låtarna till denna sidan först men det var tydligen inte tillåtet utan att ge mp3.com pengar.

02-07-26
Låtrevolutionen är här!
Flera av de gamla låtarna förs till giljotinen för att ersättas med nya svängiga låtar.

02-07-20
Makaroner along the road
Vår spelning på en fest i Patamalm gick bra. Läs om spelningen här.

Vi vill ha massor med fler spelningar. Maila thebustinburritos@hotmail.com så kommer vi och spelar på stuberten.

02-07-18
Vi håller på att lägga upp en massa låtar på mp3.com som man kan ladda ner gratis om viljan finns.

02-07-17
Gå in och läs den fina recensionen av "May I borrow your secret agent?" på snelugg.nu eller bland våra andra recensioner här.

02-07-13
Phil Dirt spelade Haunted by Henry Reverb i sitt surfs up program på radio KFJC i San Francisco för ett tag sedan.

02-07-04
Nu är ni välkomna att ladda ner låtarna the ghost of Fireball Roberts från Live at Ugglan samt Pablo Potemkin och Rubber along the road från May I borrow...
Låtarna finns här. Lycka till!

02-07-03

Spelning den 19:e.......

02-07-02
"The disturbed guitar-organ duet is both endearing and bothersome"
Phil Dirt på Reverb central har recenserat "May I borrow your secret agent?". Denna gången så var han lite mer konfunderad över musiken och inte riktigt lika skojfrisk. Vi hade hoppas på vår första femma men istället begåvades vi med vår första tvåa. Läs hans recension här eller på Reverb central
.

02-06-29
Som sommarprojekt så kommer the Bustin Burritos att spela in en demoskiva med svenska låtnamn. Fortfarande instrumentalt givetvis men denna gången kommer vi ta ut svängarna mycket mer (eller mindre) och förlora oss i en värld av sunkiga trummaskiner, billiga rytminstrument, leksakssynthar, bongos och gnisslande elgitarr. Melodierna kommer vi nog dock att försöka behålla och kanske till och med sätta i centrum. Skivan har gått under arbetsnamnet "Äventyr i skägg"
. Denna veckan heter den däremot "Världsmästarens vänner"

02-06-11
Hallå där!
Efter en massa strul så kan vi nu åter uppdatera vår älskade internetflank. Två stora händelser har ägd rum sen sist, den första var att vi spelade in en musikvideo till insane cobra split the wood och den andra var att vi hade världens softaste spelning i kalmar äventyrsbad. Läs om videon här och om spelningen i badhuset här

02-05-20
"Kostar den tio kronor? Hm, jag får tänka på saken
"
Vår afton på Staggs kulturnatt i fredags blev inte någon dundersucce´ även att vi satt i rummet med rubriken, skivor, synthar och serier. Rummet låg väldigt avsides så många hittade inte dit. Alla exemplar av May I borrow your secret agent? blev dock sålda och det var det som var vårt mål med kvällen.

02-05-16
Fabelaktig försmädelse!
Av någon anledning (förmodligen mp3 relaterad) så har vi blivit avstängda från vår förra adress thebustinburritos.tripod.com. Nu har vi som ni märker bytt adress till bara bustinburritos.tripod.com men detta har medfört att det står felaktig adress på vissa cd-omslag plus att ni inte kan ladda ner några låtar än på ett bra tag.

En lite gladare nyhet är att imorgon så kommer vi befinna oss på gymnasieskolan staggs kulturnatt. Vi kommer spela på leksaksyntar och sälja, alternativt ge bort en massa skivor. En massa andra band kommer spela fast dock inte vi eftersom slagverkaren Johan är i afrika och köper bongos och hänger med sina beduinkompisar.

02-05-15
Fabelaktig eufori!!!
Nu är May I borrow your secret agent? färdig. Det blev tio stycken låtar, fyra nyinspelade Live at Ugglan låtar plus sex stycken helt nya. Nu ska vi börja dela ut skivan till alla som vill ha. Vill man ha skivan fast utan att behöva umgås med oss så kan man maila thebustinburritos@hotmail.com, stå längst fram på våra spelningar, eller gå in här och ladda ner några av låtarna.

02-05-08
Sorry Sir Sören
May I borrow your secret agent? är inte färdig förrän Onsdagen den 15 maj.
Då kommer även hemsidan vara uppdaterad så att man kan ladda ner lite låtar från den nya skivan. En sida för våra engelsktalande vänner kommer nog också snart vara en verklighet.

02-04-22
Bråda tider!
The Bustin' Burritos nya skiva kommer att heta May I borrow your secret agent? och släpps förmodligen runt den 9 maj. Skivan kommer givetvis att vara gratis och delas ut till alla som vill ha.

Phil Dirt spelade Rubber along the road i sitt radioprogram Surf´s up den 20/4. Det var andra gången vi blev spelade i radio under vår brokiga karriär.

02-04-02
The Bustin' Burritos spelning i fredags gick bra, fast då volymen var öronbedövande så blev det lite mer punk än surf av det hela. Läs hela historien här.

02-03-21
Hör upp!
The Bustin Burritos har spelning den 29:e mars. Spelplats är stagneliusskolans cafeteria. Vi ska samsas om speltiden med bla Karate Kid, Piper och norrmännen i Kaospilot. Hela kalaset startar klockan sju och det kostar 30 riksdaler att delta.

02-03-04
Phil Dirt på Reverb Central har recenserat Live at Ugglan. Vi titulerar oss numera som ett Post Surf Cartoon Future Gloom Instrumental stereo band. Läs den skojiga recensionen här eller på Reverb Central.

02-02-26
The Bustin Burritos går nu in i studion för att spela in en studioversion av Live at Ugglan. Skivan kommer innehålla Pablo Potemkin, The Incredible El Indio, Rubber along the road samt An Evel Knievel event plus sex nya låtar. En av de nya låtarna låter förövrigt lite som Kraftwerk möter sheriffen i Texas. Releaseparty beräknas äga rum i maj månad.

02-02-19
Heureka igen!
Phil Dirt på radio KFJC 89.7 FM i San Francisco spelade Rubber along the road samt Pablo Potemkin i lördags. Nu väntar vi bara på att hans recension
av Live at Ugglan ska komma upp på Reverb Central.

02-02-15
Heureka!
Nu är flanken helt parat för nu är till och med biografin utlagd. Snart ska vi ner till hamnen och plåta oss framför den ryska ubåten. Håll även ögonen öppna för den stora tävlingen som snart drar igång. Vinnaren får en låt uppkallad efter sig.
Simma lugnt.

02-02-13
Nu är det fritt fram att bunkra ner låtarna från Live at Ugglan. Det kommer dock inte att ges tillfälle att ladda ner de gamla låtarna eftersom vi försöker trissa upp värdet på de gamla skivorna. Ett antal nya låtar är på gång och vi funderar även på att anställa en femte medlem.

02-01-31
Denna hemsida är största nyheten. Målet med sidan är att ni ska kunna ladda ner vår musik, resten är bara kuriosa.
Annars håller vi på och repar och delar ut "Live at Ugglan" till alla som vill ha. Vi ska förmodligen göra en seriös inspelning av Pablo Potemkin. Ett gäng nya låtar är också på gång.