Make your own free website on Tripod.com

19/7-03
Calmar Windsurfing Club
Att spela inför en peppad och berusad surfpublik kan aldrig bli tråkigt. Särskilt inte då publiken till och med sjöng med i apache. Baskillen Jonas var tyvärr utomlands så Jens fick stå för bastonerna på sin synt. Vi körde Surfin' with Mr Ed från kommande demot för första gången och så lite andra gamla godingar kvällen till ära. Hur kul som helst.
Tack så mycket till Surfklubben för dom goda pizzorna och ölen.

Låtlista:
Stulna rifflåten, Trembling tortillas, Haunted by Henry Reverb, Sombrero soldier, The friendly dentist, Surfin' with mr Ed, Eric and the Sheriff, Ryska mustachen, Apache, The ghost of Fireball Roberts.

28/5-03
Kulturnatten på Stagg
Andra band: Hormones in abundance mfl.
En timme efter vår spelning hos Rolf så var det dags att bege oss till Kulturnatten. Vi började spelningen med en bedrövlig version av stulna rifflåten (skumt, den gick perfekt en timme tidigare) men sedan började vi
få hyfs på låtarna. Vi körde Agent Mo i en ny syntbaserad version och så avslutade vi Fireball Roberts med att sätta igång en förinspelad bossanovalåt. Medan vi stod och diggade till bossanovan så började den trevliga, dock sittande publiken klappa efter ett extranummer. Enda repade låten vi hade kvar var Tumbleweed så den fick det bli.
Extranummer suger förövrigt.

Låtlista:
Stulna rifflåten, An Evel Knievel event, The friendly dentist, Agent Mo is watching from a spitfire, Haunted by Henry Reverb, Trembling tortillas, May I borrow your secret agent?, syntsolo, The ghost of Fireball Roberts, bossanova, Tumbleweed.

28/5-03
Rolfs elevuppspelning IOGT-NTO
Andra band: shadoways, sundsblåsarna, lost delusion, thinnitus mfl
Musikläraren Rolf har som tradition att anordna en konsert med sina elever en gång varje år. Eftersom jag (Glenn) precis hade slutat hos Rolf pga pluggande i Hultsfred så var jag lite knäckt över att inte få spela i år. Rolf slog dock på stort och lånade IOGT-NTO lokalen inne i stan och bjöd in en massa gamla elevers band, däribland Bustin. Vi var peppade som fan och inte blev vi mindre peppade av att få låna ett skitgrymt hemmagjort trumset. Själva konserten gick faktiskt strålande, bra spelat, bra ljud och publiken verkade gilla det.

Låtlista:
Trembling tortillas, Haunted by Henry Reverb, Stulna rifflåten.

14/4-03
Monokrom i Kalmar. Andra band: Offensive, As you like it, abductee.
Vi hade inte direkt turen på vår sida denna afton. Redan på soundchecket tappade johan sina afrikanska bongos så dom sprack. När sedan första låten drog igång så dröjde det inte många toner innan Jonas spelade av en bassträng. Efter att ha fått låna en skitsnygg bas av en vänlig själ så kunde vi börja om konserten och då började det gå rätt bra. Vi beslöt att köra Fireball Roberts först och istället avsluta med en halvt improviserad låt med ett riff som jag känner igen från nån gammal låt, ingen aning vad den heter dock. Johan spelade också trummor på Haunted by... för första gången pga bongoproblemen. Det lät riktigt fint. Tyst minut för bongosarna kommer hållas under veckan.

Låtlista:
The ghost of Fireball Roberts, Tumbleweed, The friendly dentist, Pablo Potemkin, Haunted by Henry Reverb, Trembling tortillas, May I borrow your secret agent?, stulna rifflåten.

7/3-03
Monokrom i Kalmar. Med The Radio dept.
Trots att det var mycket folk och att vi var peppade över att spela innan Radio dept så började konserten aningen stelt. Kanske inte enbart negativt då vi spelar aningen fler toner rätt när vi är lugna och inte flanar så mycket. Efter ett par låtar var vi dock varma i kläderna igen och konserten avslutades med en svängig syntsololåt av Jens, samt den sedvanliga finalen med Fireball Roberts som på nåt sätt övergick i WHAM!s dänga Wake me up before you go-go.

Låtlista:
Rubber along the road, Trembling tortillas, The friendly dentist, An Evel Knievel event, Haunted by Henry Reverb, Tumbleweed, May I borrow your secret agent? Syntsololåt, The ghost of Fireball Roberts, Wake me up before you go-go (demolåt på synten)

21/2-03
Kalmar folkets park (Monokrom)
Andra band: Skalman, Shadoways, Los Cadillacos mfl
Dags för återinvigning av ungdomens hus och det var en massa bra band och trubadurer som spelade. Tyvärr så kommer jag inte ihåg vad alla banden hette men hursomhelst så blev det vår tur att spela när Skalmans reggaetakter hade ebbat ut vid halv tolvtiden. Spelningen gick fint och vi passade på att testa tre nya låtar och åtminstone två av dem funkade bra.
Tack till alla kompisar som trodde att vi skulle spela vid sju men stannade och väntade till vår riktiga speltid som blev halv tolv. Stort tack också till Davva som fixade spelningen och tog snygga bilder under konserten.

Låtlista:
Tumbleweed, Trembling tortillas, The friendly dentist, An Evel Knievel event, Haunted by Henry Reverb, Pjotr at Battle royal, May I borrow your secret agent?, synthesizersolo, the ghost of Fireball Roberts.

19/7-02
Patamalm. Andra band: The green fields mm
Med en läsksanerad gitarrförstärkare och en orgel i skuffen så begav vi oss till Patamalm. Först följde vi skyltarna med hjärtan på fast då kom vi till ett bröllop. Sedan körde vi till en gammal klubbstuga fast det verkade vara dött där så då åkte vi och ringde. I telefon fick vi vägbeskrivning och då hamnade vi åter vid den gamla klubbstugan. Festen blev inte alls en död tillställning utan det var mycket glada människor som applåderade innan, efter och i låtarna. Spelningen gick bra och den "salongsberusade" baskillen Jonas blev publikens favorit.

Låtlista:
Trembling Tortillas, Rubber along the road, Hobbyobducenten, Pablo Potemkin, Insane cobra split the wood, Ryska mustachen, May I borrow your secret agent?, The ghost of Fireball Roberts.

11/6-02
Äventyrsbadet i kalmar. Andra band: The Oggs
Det är inte varje dag man har en spelning där man kan bada sig igenom soundchecket och sitta i bastun innan spelningen. Detta var lätt det mysigaste backstageområdet någonsin. Falkenbergsskolans nior hade avslutningsfest så det var tänkt att vi skulle stå i vattenbrynet och spela vår surfmusik. Det gjorde vi också fast eftersom alla badaktiviteter pågick under konserten så kändes det inte riktigt som att några lyssnade direkt koncentrerat. Vi lät oss dock inte nerslås av detta utan vi stuffade runt på scenen (kaklet) som vanligt. Johan lyckades till med stuffa ner ett glas med läsk i min förstärkare under ett passionerat bongosolo och jens spelade Russian moustache med pannan. Jonas lyckades spela av en bassträng och vår bäste vän Klang försåg oss med färska vindruvor mellan låtarna.

Låtlista:
Trembling Tortillas, Rubber along the road, The spare time autopsist, Pablo Potemkin, Insane cobra split the wood, An Evel Knievel event, Agent Mo is watching from a spitfire, Russian moustache, May I borrow your secret agent?, The ghost of Fireball Roberts

29/3-02
Cafeterian på Stagg. Andra band: Piper, Karate Kid, och Kaospilot.
Förstärkare tjöt, trummor slammrade, gitarren blev ostämd, basen mullrade och synten hördes knappt men kul var det, kul som satan. Några i den trevliga publiken fick Live at Ugglan kastade på sig efter halva spelningen och arrangören Davva drog igång limbo under The incredible El Indio. Svettigaste spelningen hittills.

Låtlista:
Pablo Potemkin, Trembling tortillas, Hobbyobducenten, An Evel Knievel event, Rubber along the road, The incredible el Indio, May I borrow your secret agnet? The Ghost of Fireball Roberts.

"How to clean your gun and keep your head" mini-mini turne´

16/1-02
Ugglan studio
Nu var det dags för att spela in Live at Ugglan. Vi drog dit fem mer eller mindre entusiastiska vänner som fick applådera. Låtarna gick bra men vi var lite trötta efter vårt tuffa spelschema
. Du kan ladda ner låtarna här.

15/1-02
Jenny Nyströmsskolan
En lunchspelning i Jenny Nyströms aula för eleverna plus ett mindre antal ungdomar från Litauen. Vi satte igång fem minuter före utsatt tid och 23 minuter senare hade vi spelat våra 8 låtar och gick av scen. Inget mellansnack. Det var i princip fullsatt i den stora aulan då många hade tyska på schemat och folk applåderade högljutt.

Låtlista:
Pablo Potemkin, Red velvet animals, Agent Mo is watching from a spitfire, The elimination of Eugene, An Evel Knievel event, Rubber along the road, The incredible El Indio, The ghost of Fireball Roberts

Vill du att The Bustin' Burritos ska spela hemma hos dig så kan du maila:
thebustinburritos@hotmail.com